Verloskundigen overzicht

Premium vermelding

Naast dat u vele voordelen ontvangt steunt u ons om uw profiel advertentievrij te houden. Hierdoor blijft de site overzichtelijk en doelgericht en kunnen wij onze bezoekers nog sneller naar u doorverwijzen.

Reviews

Ontvang een mail als er een review binnenkomt over u. Indien het een negatieve review is, heeft u voor de plaatsing de mogelijkheid om contact op te nemen met de reviewer

Foto's & video's

Om uw profiel nog aantrekkelijker te maken voegen wij afbeeldingen toe van uw website. Indien er een video beschikbaar is zullen we dit ook plaatsen.

Meer bezoekers

Het belangrijkste voor ons is om zoveel mogelijk bezoekers door te sturen naar u. Door premium lid te zijn ondersteunt u ons in deze missie.

Social media

Om de bezoeker nog meer van u te laten zien, koppelen wij (indien beschikbaar) uw social media accounts aan uw profiel. Hier worden ook de meeste recente posts getoond.

Teamleden

Wij voegen een extra tab toe op uw profiel om uw teamleden voor te stellen. Wij zullen hiervoor gebruik maken van de gegevens op uw website.

Wijzigingen

Wijzigingen van onze premium leden worden met met voorrang opgepakt. Wij zullen zelf vaker controleren of alle gegevens nog kloppen. Hierdoor blijft uw profiel constant up-to-date.

Meer gegevens

Naast de standaard gegevens voegen wij nog meer info over uw praktijk toe. Zo voegen we uw openingstijden, spoednummer, BIG nummer(s) en een link tussen de verschillende locaties toe.

Tijdelijke mededelingen

Door een extra nieuws kopje toe te voegen aan uw website kunnen we hier tijdelijke meldingen plaatsen. Bijvoorbeeld om leuk nieuws te delen of om door te geven dat de praktijk tijdelijk gesloten is i.v.m. vakantie.

Zoekmachine optimalisatie

Naast dat we een belangrijke link naar uw website creëren geven we onze premium leden nog extra aandacht door een unieke tekst te schrijven over u op basis van de informatie op uw website.

Agenda

Geeft uw praktijk cursussen of speciale inloop avonden? Maak dit kenbaar door middel van een agenda op uw profiel.

Lid worden

Premium

Per locatie
8
5
Per maand
  • Maandelijkse betaling

Premium

Per locatie
80
50
Per jaar
  • Jaarlijkse betaling
Meest gekozen

Bovenstaande aanbieding loopt tot 7 Oktober 2021. De prijs blijft gelijk zolang u lid blijft.